Orci-Feed

- a gazdák legjobb választása

Az Orci-Feed termékcsaládot azzal a céllal hoztuk létre, hogy a magyarországi háztáji, kisüzemi takarmányokkal és kiegészítőkkel maximálisan kielégítsük a gazdák igényeit.

Az elmúlt években a háztáji piacon, a multik térhódításával és sajnálatos módon az otthoni állattartás folyamatos visszaesésével jelentős mértékben esett a takarmányok iránti kereslet.

Ugyanakkor hiszünk abban, hogy rengeteg potenciál van még ebben a piaci szegmensben. Ezt bizonyítja az is, hogy partneri körünk folyamatosan bővül és minden évben újabb és újabb gazdák válnak elégedett vevőinké.

Az elmúlt évek során bebizonyosodott, hogy a kisüzemi gazdaságok által előállított élelmiszerek nem csak ízletesebbek, de sokkal egészségesebbek is.

Az Orci-Feed termékcsalád a piacon található más takarmányokkal szemben minőségben helytáll vagy túlmutat. Ugyanakkor árban és a kiszolgálás rugalmasságában kevés vetélytársa akad.

Célunk és hitvallásunk, hogy minőségi takarmányokat juttassunk el a kistermelők otthonába megfizethető áron úgy, hogy a termelők gazdaságosan tudják működtetni a kisüzemi termelésüket.

Reméljük, hogy termékeink elnyerik tetszését, és hamarosan Önt is elégedett vevőink között üdvözölhetjük.

Tisztelettel

Jani Tibor