Cégünkről

A kisüzemi gazdaságok visszatérése

Az Orci-Feed termékcsaládot azzal a céllal hoztuk létre, hogy a magyarországi háztáji, kisüzemi takarmányokkal és kiegészítőkkel maximálisan kielégítsük a gazdák igényeit.

Az elmúlt években a háztáji piacon, a multinacionális cégek térhódításával és sajnálatos módon az otthoni állattartás folyamatos visszaesésével, jelentős mértékben csökkent a minőségi takarmányok iránti kereslet. Családi vállalkozásként működve, hiszünk abban, hogy rengeteg potenciál van még ebben a piaci szegmensben. Ezt bizonyítja az is, hogy a partneri körünk folyamatosan bővül és minden évben újabb és újabb gazdák válnak elégedett vevőinkké.

Hosszú évek tapasztalatai alapján bebizonyosodott, hogy a kisüzemi gazdaságok által előállított élelmiszerek nem csak ízletesebbek, de sokkal egészségesebbek is. Ennek megvalósítása érdekében szükséges, hogy az elvárt minőséget partnereink számára folyamatosan biztosítsuk. Ezért mi törekszünk a minőségi hazai, valamint a GMO-mentes alapanyaghasználatra, hiszen manapság, a fogyasztói társadalomban, a tudatos vásárlók köre napról-napra bővül. Az Orci-Feed termékcsalád a hazai piacon megtalálható más takarmányokkal szemben minőségben helytáll, vagy azokon túlmutat, ezen felül ár-érték arányban, valamint a kiszolgálás rugalmasságában kevés vetélytársa akad.

Hitvallásunk, hogy minőségi takarmányokat juttassunk el a kistermelők otthonába megfizethető áron úgy, hogy a termelők kellő hatékonysággal, eredményesen és gazdaságosan tudják működtetni a kisüzemi termelésüket. Egyedi elgondolás szerint személyre szabott speciális takarmánykeverék előállítására is van lehőség. Igény esetén kizárólag GMO-mentes alapanyagok felhasználásával is.

Reméljük, hogy termékeink elnyerik tetszését, és hamarosan Önt is elégedett vevőink között üdvözölhetjük.

Tisztelettel:
ügyvezető
Scroll Up